Květnové novinky

Do eshopu amazonico.cz jsme přidaly nové výrobky.

Ze vzácného kamene larimaru jsme vyrobily šperky na chirurgické oceli, také náramky na elastomeru a najdete je v samostatné kategorii šperky s LARIMAREM.


Více o larimaru:
Naleziště larimaru se nachází pouze ve Střední Americe v Dominikánské republice a na Bahamských ostrovech. Jedná se o kámen vulkanický - sopečného původu se světle modrozeleným zbarvením připomínající barvu moře. Kámen má několik dalších pojmenování: "delfíní kámen", "kámen Atlantidy", "kámen štěstí". Larimar je spojen s delfíny, jednorožci, vílami a umožnuje spojení se světem andělů a také s energií Bohyně Země. Larimar je velmi silný léčivý kámen; přináší radostnou energii, hravost. Nese v sobě moudrost Atlantidy. Léčí srdeční traumata; odstraňuje strach; předává uklidňující energii, a proto je vhodný pro meditace. Čakra: Příznivě působí na tzv. horní čakry (srdeční, krční, třetí oko, korunní). Související archanděl: Ariel, Raguel. Znamení zvěrokruhu: lev.

Také jsme zhotovily nové harmonizační náramky s blýskavými fazetovanými křišťály, růženíny a ametysty a ve stejném vzhledu náušnice s fazetovanými křišťály, růženíny a ametysty.
Novinkou je také "námořnický" náramek s lapisem lazuli a měsíčním kamenem
 Více o ametystu, růženínu a křišťálu:
Ametyst
Ametyst je velmi mocný ochranný, očistný, léčivý, uklidňující a meditační (silně spirituální) kámen podporující duchovní schopnosti. Mysl dokáže podle potřeby povzbudit i uklidnit: zlepšuje soustředění; pomáhá při nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli. Podporuje intuici, odvrací nás od materiálního k vyšším formám života, zdůrazňuje pozitivní aspekty naší bytosti. Zmírňuje obavy, strach, zlobu a smutek. Podporuje schopnost rozhodování, motivaci a proměnu záměrů ve skutečnost. Brání nositele před psychickými útoky, přičemž je proměňuje v lásku; blokuje geopatogenní zóny a negativní energie v prostředí. Čakra: korunní. Související archanděl: Michael. Znamení zvěrokruhu: beran, kozoroh.

Růženín
Růženín je kámen srdce a nepodmíněné lásky. Čistí a otevírá srdce lásce, probouzí v nás něžnost, mírnost, přátelství a nesobeckou lásku. Pomáhá ubránit se všemu špatnému, hrubému a zlému. Velmi užitečný v době traumat a krizí. Pomáhá nalézt lásku nejen ke svým bližním, ale i k sobě samému – přispívá k sebepřijetí a vede k odpuštění sobě samému. Navozuje vnitřní mír, klid a uzdravování. Ulevuje od smutku. Zvyšuje citlivost a estetické vnímání. Posiluje srdce a oběhový systém, odstraňuje nečistoty z tělních tekutin, účinný proti závratím. Uzdravuje ledviny a nadledvinky. Léčí všechny psychosomatické potíže související s poraněnými nebo potlačenými emocemi. Čakra: srdeční. Související archanděl: Ariel. Znamení zvěrokruhu: býk.

Křišťál
Název pochází z řeckého slova „krystallos“, což znamená led. Křišťál je nejúčinnější léčivý a očistný kámen, zesiluje metafyzické vlastnosti ostatních kamenů. Ukrývá v sobě všechny barvy duhového spektra, prosvětluje myšlenky, harmonizuje všechny čakry a auru a přitahuje paprsky andělské energie. Působí jako katalyzátor – negativní energii odebírá a pozitivní energií nás nabíjí. Křišťál je univerzálním talismanem proti zlu a černé magii. Napomáhá soustředění. Souží pro léčení veškerých zdravotních potíží. Podporuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Čakra: všechny, především korunní. Související archanděl: Rafael. Znamení zvěrokruhu: lev, kozoroh, vodnář.
  
Nabídku šperků jsme rozšířily o náhrdelníky pro MUŽE a dámské náhrdelníky v PŘÍRODNÍCH odstínech. Tyto šperky jsou vyrobeny z amazonských ořechů a semen a červeného tygřího oka s názvem "býčí oko".

Více o býčím oku:
Býčí oko - červená odrůda tygřího oka je kamenem vitální energie přinášející povzbuzení. Posiluje naši sebedůvěru, paměť a koncentraci. Dokáže překonat letargii a nabízí motivaci. Podporuje komunikaci na veřejnosti, ve skupinách. Urychluje metabolismus. Zdravotně uvolňuje svalová napětí a křeče. Aktivuje pohybové ústrojí, mírní záněty nervů a jejich průvodní bolesti. Pomáhá při nachlazení a zánětech horních cest dýchacích, při chronických chorobách průdušek a plic. Aktivně posiluje plíce, srdce a břišní orgány. Dokáže snížit bolesti hlavy a zabránit migrénám. Prohřívá organismus. Zlepšuje činnost oběhového ústrojí a chrání před jeho únavou. Čakra: kořenová. Související archanděl: Gabriel. Znamení zvěrokruhu: štír.

Ve slunečném, ale i deštivém počasí se nezapomeňte rozzářit barevným šperkem jako je například novinka Tagua tropical. Náhrdelník obsahuje úlomky ořechů z Amazonie a zlatavý křišťál andělská aura.


Domov si můžete zharmonizovat závěsem s motivem vážky s feng shui kouličkou.
Vážky se podobají vílám a jsou posly radosti a štěstí, také jsou symbolem transformace (napomáhájí provést nezbytné změny) a symbolem tvořivosti. Vážka napomáhá nastolit rovnováhu pocitů a myšlenek a dosáhnout svých cílů.

Komentáře